Candle Portrait

magisch effect van aanwezigheid

Candle Portrait

met liefde voor uw herinnering getekend

Een magische verschijning

Bij gemis van een kind, ouder, grootouder of vriend wordt het kaarsje aangestoken. Meteen verschijnt het portret in het licht waardoor de aanwezigheid van uw dierbare voelbaar wordt in het hier en nu. Het aanwakkeren van de vlam zorgt voor een magisch schaduwspel van tastbare herinneringen. Met het ontwerp van Candle Portrait zet u uw dierbare als icoon op een voetstuk. Bij daglicht is het portret een abstracte verschijning en kan door de keuzes uit het materiaal passend worden gemaakt in iedere omgeving.

papier-portret

Candle Portrait is volledig handwerk. Die ene plooi bij het oog of de typische mondhoek; ik belicht de karakteristieke details. Ieder portret is een nauwkeurige zoektocht.
Een lieve lach waar je aan wilt blijven herinneren of juist die bijzondere oogopslag die je altijd zal raken. Zoek de perfecte foto waarop uw dierbare voort blijft bestaan. Maak u niet druk om de fotokwaliteit maar selecteer op sfeer en uitstraling die u lief is. Ik illustreer een nieuw silhouet. Deze bewerking levert een uniek papier-portret op voor de ideale belichting van Candle Portrait. Foto-realistisch en tegelijkertijd abstract.

“Opa is net echt”
"We hebben onze dochter graag in de woonkamer.
Voor bezoekers voelt het portret minder als een confrontatie doordat het silhouet bij daglicht abstract is."
“Het product maakt van rouw een design object”

(Gemaakte portretten worden nergens gepubliceerd. De exemplaren in promotie zijn in eigen beheer of na toestemming gepost.)


Personaliseer

Herinneringen zijn iets heel persoonlijks. Candle Portrait is een subtiel product met modern karakter. U kunt het zelf uitbreiden tot klein altaar rondom het ritueel 'kaarsje branden'.
Personaliseer naar eigen smaak of de voorkeuren van de persoon die geëerd wordt. Keuze uit luxe houtsoorten en variatie in papier dragen hieraan bij. Aanpassingen op het voetstuk zijn mogelijk in overleg.testimonial

Queen
Elizabeth II

Een ware koorn met een kaars. Graag maakte ik een portret van Koningin Elizabeth II. Haar plichtsbesef en dienstbaarheid kenmerken deze belangrijke vrouw. Zij stelde haar lange leven in dienst van het volk, een bijzonder leven waarin ze altijd op een voetstuk stond.

testimonial

in het
moment

Het overlijden van Peter R. de Vries greep mij erg aan. Juist door het dubbele verlies van een misdaadverslaggever met moed maar ook een vader en partner, een gezin dat ontroostbaar is achtergelaten.
In reactie om mijn medeleven te betuigen heb ik binnen 24 uur de Candle Portrait gemaakt. De beste resultaten ontstaan wanneer je nog in het moment zit.

in stijl

modeontwerpster

Lucia was een extraverte vrouw dat haar talent graag met de buitenwereld deelde. Zo luidt de personage waar ik het portret van mocht maken. De materiaalkeuze is passend bij de styling op het Funeral Fair Festival, georganiseerd door RememberMe.nl

testimonial

HET gezicht van
Sesamstraat

Bij wie blijft "onze Sinterklaas van vroeger" niet altijd in gedachten? En onthouden we HET gezicht van Sesamstraat?! 🌟 Naima El Bezaz, Bram van der Vlugt, Liesbeth List, Aart Staartjes; Ze hebben ons in 2020 verlaten maar over deze bekende Nederlanders zal iedereen blijven vertellen.